Barion Pixel

Vízi extrém sportok
Győrben

a Mosoni Dunán

Kalandos és extrém kikapcsolódás

Számos vízi extrém sport közül választhatnak a hozzánk látogatók. Vízi extrém sportjainkat főként szezonban júniustól augusztus végéig javasoljuk. Rendkívül extrém elhivatottságúaknak elő és utószezonban is rendelkezésére állunk! Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy foglalj időpontot most!

Wakeboard és wakeboard oktatás

Számos vízi extrém sport közül választhatnak vendégeink és a hozzánk látogatók. Vízi extrém sportjainkat főként szezonban júniustól augusztus végéig javasoljuk. Rendkívül extrém elhivatottságúaknak elő és utószezonban is rendelkezésére állunk! Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy foglalj időpontot most!

Wakeboard oktatás óradíja húzó kerettel felszerelt sporthajóval: 39 900 Ft

Fánk

Csokimáz helyett vízbe mártva, jó keményre felfújva és sporthajóval vontatva kínáljuk fantasztikus extrém csemegénk. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a száguldást a hullámok hátán a vízfelszín felett csupán pár centiméterre. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a vontató hajó által keltett hullámok hátán ugratás teszi mindenki számára feledhetetlenné. Kiváló szórakozás és felejthetetlen élmény minden korosztály számára.

30 perces fánkozás 4 fő (4 db különálló fánk) részére: 34 900 Ft

Vízi kanapé

Legyen szó egy igazán extrém elhivatottságú baráti társaságról, vagy egy nyugodt víz és természet kedvelő csapatról, ezt az élményt mindenkinek bátran ajánljuk! A 10 fős banánt egy sporthajóval vontatjuk, mely lehetőséget ad extrém száguldásra a víz közlében vagy nyugodt tempójú ringatózásra a hullámok hátán. Egy kellemes bemelegítő városi túra után nagy gázt adunk a hajónak. A hullámok növekednek, a sebesség fokozódik, a kanyarok élesednek. A kaland vége akár egy kellemes csobbanás is lehet a banán hátáról. Mindez természetesen teljes biztonságban mentőmellényben és bukósisakban.

30 perc vízi kanapé 3 fő részére: 34 900 Ft

 

SUP állva evezés

A Stand Up Paddling (vagy röviden csak SUP) hazánkban meglehetősen fiatal sportágnak számít, ám már most rendkívüli népszerűségnek örvend. A tevékenység rengeteg pozitív hatással van a testre és a lélekre. Egyrészt fejleszti az egyensúly érzéket, az állóképességet és az erőnlétet; másrészt pedig a víz és a természet közelsége, az ott végzett testmozgás miatt rendkívül jó hatással van a lélekre, segít levezetni a stresszt és kikapcsolódni, eltávolodni a hétköznapi gondoktól.

1 óra SUP bérlés (1fő teljes felszereléssel): 3500 Ft

Szeretném kipróbálni, szeretnék információt kérni...

    Shopping Cart