Barion Pixel

Fontos információk hajóbérlés előtt

  • Vezetői engedély nélkül jelenleg hatályos jogszabály szerint Magyarország területén 20 lóerővel motorizált vízi jármű vezethető. Ennél nagyobb teljesítményű hajóinkat csak kedvtelési kisgéphajó vezetői engedéllyel rendelkező vendégeinknek vagy képzett kapitányaink felügyeletével bocsájtjuk rendelkezésre.
  • A vízi jármű vezetője nem állhat semmilyen kábítószer vagy alkohol befolyásoltsága alatt. A vízen is a zéró tolerancia elvét követi a rendőrség!
  • 14 életévet be nem töltött kiskorú gyermekek kötelesek az utazás végéig mentőmellényt viselni a vízi járműben, úszás tudástól függetlenül.
  • Kis méretű mentőmellényeink száma korlátozott, ezért 3 év alatti gyermek vendégeink abban az esetben utazhatnak vízi járműveinkben, ha a gondviselő biztosít a gyermek számára mentőmellényt.
  • Engedély nélkül vezethető motorcsónakok bérlést minden esetben rövid elméleti és gyakorlati oktatás és felelősség vállalási nyilatkozat kitöltés előz meg. Ezután a hajókat bérleti díj megfizetését (kupon átadását) és a kaució megfizetését követően adjuk át a bérlőjének. Kaució kizárólag készpénzben fizethető! Az elméleti és gyakorlati oktatás a motorcsónak bérlési idő részét képezi. Az oktatás időtartama körülbelül 10 perc.
  • Időpontra érkező vendégeink a foglalt időpont előtt negyed órával kötelesek megjelenni kikötőnkben. Ellenkező esetben a foglalt hajó más vendégünk részére kiadható.
  • Viselet a hajókban: könnyű és kényelmes nyári ruházat időjáráshoz alkalmazkodva. Lábbeli: hajóinkban csak teljesen fehér és tiszta talpú váltó cipőben, ennek hiányában zokniban vagy mezítláb van lehetőség beszállni.
  • Időjárás: hajóink egytől egyig teljesen nyitott vízi járművek, melyekben az utazás csak kellemes meleg időjárási körülmények közt marad felejthetetlen és jó élmény. Rossz idő (eső, nagy szél, 18 Celsius fok alatti hőmérséklet) esetén elmaradó foglalást telefonos egyeztetés alapján lehetősége van kedves vendégeinknek másik szabad időpontra átfoglalni.
Shopping Cart