Barion Pixel

Vízi csapatépítő tréning
a Szigetközben

és a Mosoni Dunán

Kalandos és extrém vízi csapatépítő programok

Tölts el velünk egy, vagy akár több napot kollégáid és barátaid társaságában, távol a városok zajától egy nyugodt vízparti környezetben. Csapatunk garantáltan egyedi élményeket és kikapcsolódást kínál a vízi élmények világában. Igényeitekhez igazodva választhattok motorcsónakos ügyességi vetélkedőktől kezdve akár a extrém vízi sportjátékokig bármit.

Készségek

Kültéri vízi játékaink során az alábbi készségek csapat szintű elsajátítására fordítjuk a legnagyobb hangsúlyt, melyek elengedhetetlenek egy jól működő, ütőképes csapathoz.

Csapatépítő helyszínek

Egy vagy akár több napos tréningek szervezését és lebonyolítását is vállaljuk az alábbi helyszíneken

Győr, Mosoni-Duna, belvárosi szakasz

Saját kikötőnk szolgál a tréning helyszínéül, illetve innét indítjuk a vízi programokat. A belvárosi folyóparton található vendéglátó helyek, vízparti hotel nagyszerű lehetőséget biztosítanak egy folyóparti ebéd elfogyasztására, esetleges több napos időtöltésre.

Neszmély

Tatától 15 km-re, csendes nyugodt kemping apartmanokkal, stranddal és hajózható széles és tiszta, gyakorlatilag álló vizű holtággal. A kempingben fürdőmedence, röplabda pálya, étterem és kávézó mellett saját használatú bográcsozó „szigetek” találhatók, melyek alkalmat adnak egy közös vacsora megfőzésére, elfogyasztására.

Ásványráró

Győrtől 23 km-re, a Szigetköz szívében található Ásványráró. A szigetközi csodálatos holtágrendszer egy széles könnyen hajózható szakaszán tartjuk a nappali vízi programokat. Ezen a szakaszon lehetőség van részt venni akár egy könnyű kenutúrán, melynek során megcsodálható a Szigetköz vízi élővilága. A jól felszerelt alacsony forgalmú, családias hangulatú kempingben lehetőség van ősmagyar jurtasátorban megszállni. Grillterasz, bár és saját szórakozóhely várja az éjszaka szerelmeseit. Természetesen a saját bográcsban főtt étel itt sem maradhat el (a kemping a főzéshez a szükséges eszközöket, helyszínt biztosítja.

Dunakiliti

Mosonmagyaróvártól mindössze 16 km-re található kemping biztosít kényelmes elhelyezést az ide látogatóknak, ahol minimum egy éjszakát érdemes eltölteni sátorban vagy 2 – 4 ágyas szobában. A nappali vízi programokat Dunacsún és Dunakiliti duzzasztó művek közti, állandó vízállású 15 km szakaszon rendezzük, ahol a duzzasztóműveknek köszönhető állandó vízállás aszályos időszakban is biztosítja a megfelelő vízmélységet. A szakaszt határoló vízlépcsők teljesen kizárják az átmenő hajó forgalmat, így mindenki önfeledten élvezheti a vízi programok nyújtotta izgalmakat és élményeket.
A vízi programjainkon felül itt lehetőség van vadízi evezésre, szlovákiai sétahajó túrára is Pozsonyig!

Kiválasztottam a helyszínt!

Csapatépítő programok és szolgáltatások

Wakeboard, vízisí oktatás

A programot csak kis létszámú csapat esetén vagy több napos tréninghez javasoljuk. A rövid elmélet és parton gyakorlás után tapasztalt oktatók segítenek megtanulni a vontató hajó után vízből felállni majd uralni a deszkát/léceket.

Motorcsónakos ügyességi vetélkedő

A verseny során elsajátíthatjátok a motorcsónak vezetés tudományát, majd csapatokra osztva különböző ügyességi és mókás feladatokat oldhattok meg motorcsónak segítségével a vízen. A verseny végén kihirdetjük a győztes csapatot.

Fánkozás

Időtartam 1-2 óra,  az ügyességi versenyt és ebédet követően a délután programja lehet. A fánk vagy másik ismert nevén vízi bob, egy kerek felfújt úszó alkalmatosság, melyet az utasával együtt nagy teljesítményű sport motorcsónakkal vontatunk.

Jet-Ski

Rengeteg lóerő egy kis méretű vízi járműbe összezsúfolva. Az eredmény: eszeveszett száguldás a vízen, őrületes kanyarok, hatalmas sebesség. Meséljünk még róla? Inkább gyertek el és próbáljátok ki.

Banánozás

Időtartam 1-2 óra,  az ügyességi versenyt és ebédet követően a délután programja lehet. A banán is egy vízen vontatott felfújt eszköz, melynek a hátán egyszerre 10 ember élvezheti a sebesség és a hullámok keltette izgalmakat.

Motorcsónak vezetés + oktatás

Lehetőséget tudunk biztosítani hajóink próbavezetésére. Kipróbálhatjátok tudásotokat egy rövid elméleti és gyakorlati oktatást követően zárt pályán akár a legnagyobb, 250 lóerős motorral felszerelt hajónk kapitányállásában is.

További választható kalandok

Miért pont a RedWater?

Kollégái, munkatársai játszva válhatnak még ütőképesebb csapattá.

Programjainkat mi tervezzük és bonyolítjuk le saját eszközeinkkel.

A rendezvények célja, hogy létrehozza a bizalmat, a kölcsönös tiszteletet, valamint egyfajta egymásrautaltságot a csapattársak között.

Város zajától távol, nyugodt és stresszmentes környezetben bonyolítjuk programjainkat.

Tréningünk nem csak a csapat épülését, hanem a pihenését is szolgálja.

Árajánlat kérés csapatépítő rendezvény szervezezésére

    Shopping Cart