Barion Pixel

Epropulsion Spirit 1.0 Plus Xs Elektromos Csónakmotor +25% 1276Wh 3Le Extra Rövid Szárhossz

949.900 Ft

Epropulsion Spirit 1.0 Plus Xs elektromos csónakmotor, 1276Wh akkumulátor, leválasztható és összehajtható tervezés, 3 LE meghajtás, extra rövid csizma. A terméket megrendeléstől számított 2-3 héten belül szállítjuk!

Cikkszám: 902000 Kategória: Címke:

MÉG ERŐSEBB, MÉG TÖKÉLETESEBB….+25% AKKU KAPACITÁSSAL, NÖVELT HATÓTÁVVAL….

 

A SPIRIT 1.0 jellemzője a sebességváltó nélküli, javított motorkonstrukció. A kiváló minőségű szénkefementes, 90%-os maximális hatásfokú egyenáramú motornak köszönhetően a SPIRIT 1.0 általános hatásfoka 50% felett van. A motor nem igényel karbantartást, tolóereje megfelel egy 3 lóerős benzines csónakmotornak.

A Spirit 1.0-t legfeljebb 1,5 tonnás kísérőhajók, gumicsónakok, dingik, vitorláshajók meghajtására tervezték. A motorfejen elhelyezett és a töltéshez levehető lítium-polimer akkumulátor egy töltéssel kétszer olyan hosszú menetidőt kínál, mint más elektromos motorok. A motor nagyon csendes (zajkibocsátása legfeljebb mind- össze 60 dB), biztonsággal kezelhető, és ha az akkumulátor véletlenül a vízbe esne, akkor nem süllyed el! A motor szállításához az akkumulátor kivehető, és a kormányrúd lehajtható. A motor tömege akkumulátor nélkül csupán 9,8 kg, az akkumulátoré nagyjából ugyanennyi, így a két alkatrész cipelésekor a terhelés kiegyensúlyozott. Az akkumulátor töltöttségét beépített elektronikai egység mutatja. Nincs szükség rendszeres karbantartásra! A Spirit 1.0 háromféle szár hosszal, kézikaros változatban kapható.

 

 

A valaha legtartósabb

 

A SPIRIT 1.0 PLUS  1,276KWH-os akkumulátora elbűvölő teljesítményt nyújt a maga nemében. Teljes sebességen egy akkumulátor akár 1 órA 15 percig át működik, de csónakázásra általában 5-8 (max 10) órát kitart. A leválasztható tervezésnek köszönhetően kicserélheti az akkumulátort, ami megnöveli vitorlázási idejét.

 

Élvezze a békét mozgás közben

 

Szemben a hagyományos benzines csónakmotorral, a SPIRIT 1.0 Plus emissziómentes és sokkal csendesebb. Zavartalanul élvezheti az utat amikor a motor hangját elnyomja a víz csobbanása.

 

Jobb tapasztalat = Zéró emisszió + 60dB Maximum

 

Nagyobb hatékonyság

 

A sebességváltómentes tervezés együtt egy egyszerűsített motor struktúrával segíti elérni a SPIRIT 1.0nak a maximális tolóerőt minimalizált mérettel.

 

Egyedülálló tervezés

 

Az akkumulátor elhelyezkedése a motor tetején értékes helyet spórol meg csónakján. Két egyszerű lépéssel kicserélheti az akkumulátort a plug and playnek köszönhetően.

 

Valós idejű kijelző

 

Ez az okos képernyő folyamatosan tájékoztatja az összes alapvető információval amire szüksége lehet utazása során. Valós idejű feszültség, teljesítmény és hátralévő akkumulátort jelzi elsődleges paraméterként.

 

Könnyű csatlakozás

 

Csak 2 lépés szükséges az akkumulátor telepítéséhez. Először tegye az akkumulátort a tartóba majd csatlakoztassa a tápkábelt az akkumulátor aljzatához.

 

Összecsukható kormányrúd

 

Ez a 3 lóerős motor csak 10.4kg. Hordozható tervezésének köszönhetően könnyedén tudja cipelni a motort az egyik kezével a másikkal pedig az akkumulátort.

 

Könnyű irányítás

 

A fokozatmentes gázkar előre, hátra és stop funkcióival csodálatos kormányzási élményt nyújt.

 

Ne aggódjon a biztonság miatt

 

A csatlakozók és az alkatrészek megfelelnek az IP67 tanúsítványnak. A SPIRIT 1.0 akkor is működőképes, ha elmerül a vízben. Leválasztva, az akkumulátornak nem kell a kimenetét védeni még akkor sem, ha teljesen vizes a csatlakozó.

MOTOR

Bemeneti teljesítmény ( akkumulátorból ) 1,276 Kw
Hajtóerő ( Tolóerő x sebesség, a tengely kimeneti teljesítménye x propeller hatékonysága ) 500W
Benzines csónakmotor összehasonlítás ( hajtóerő ) 3 HP
Benzines csónakmotor összehasonlítás ( tolóerő teljesítmény ) 4 HP
Max általános hatékonyság 50%
Max propeller sebesség 1200rpm
Állóhelyzeti tolóerő 66lbs

AKKUMULÁTOR

Akkumulátor 1276Wh Lithium Polymer
Áramerősség 24.6A
Névleges feszültség 48V
Végső töltőfeszültség 48V
Leválasztási feszültség 33V
Működési hőmérséklet tartomány -10°C~40°C
Akkumulátor töltési idő Standard töltés: 5.1óra Gyors töltés: 2.2óra
Élettartamuk (80% névleges kapacitás) 500 ciklus

Méret és súly

Súly (akkumulátorral együtt) Rövid szárral: 18.6kg
Súly (akkumulátor nélkül) Rövid szárral: 9.8kg
Akkumulátor súlya 8.8kg
Akkumulátor mérete 416mm x 275mm x 202mm
Szárhossz í(Trib hossza) Rövid: 525mm
Normál porpeller átmérő 280mm

 

 

 

Buerstenloser_Motor     Faltbare_Pinne
Egy kis segítség a döntéshez:

Shopping Cart