tRIBute BM 250 5 lóerős motorral

3.000 Ft (foglalási díj)

  • szállítható személyek száma: 2 fő (maximum: 150 kg)
  • motor teljesítménye: 5 lóerő
  • fogyasztása óránként: 1,5 liter/óra
  • hossza 2,5 méter
  • szélessége 1,6 méter

Kaució: 20 000 Ft, mely KÉSZPÉNZBEN a hajó átvétele előtt fizetendő!

4.900 Ft / óra
4.400 Ft / óra
3.900 Ft / óra

Válaszd ki a számodra megfelelő napot, majd a szabad időpontok közül jelöld be, hogy mettől meddig szeretnéd lefoglalni a hajót.

A beállított időpontok és a fenti ártáblázat alapján oldalunk azonnal kiszámolja a teljes bérleti díjat. A webáruházon keresztül történő foglalás esetén csak a foglalási díjat kell kifizetned, amit természetesen a teljes bérleti díjból jóváírunk. A bérleti díj fennmaradó összegét a helyszínen egyenlítheted ki készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a foglalásod érintett lehet műszaki ok, időjárás és más egyéb probléma miatt is. Ebben az esetben a rendeléskor megadott elérhetőségeken felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk a változásokról.

Egységár (óránként): Az ár megjelenítéséhez válassz időpontot!
Bérleti díj összesen:
Foglalási díj:
Helyszínen fizetendő:

Különösebb vízi jártasságot nem igénylő, könnyen kezelhető kishajó. Felfújható oldalainak köszönhetően rendkívül stabil és egyszerűen vezethető. Végsebessége (utaslétszámtól függően) maximum 15 km/h. Nyári szezonban Győrben a Red Water kikötőben bárki számára igénybe vehető. Szezonon kívül, vagy akár szezonban is előre egyeztetés után bárhová el tudjuk szállítani használatra! Kezelő személyzettel vagy anélkül is rendelkezésre tudjuk bocsátani.
Hosszabb távú bérlés: a hajó egy vagy akár több hetes külföldi/belföldi nyaraláshoz bérelhető. Egyedi ajánlatunkért hosszú távú bérlet esetén keressen minket elérhetőségeinken!

A bérleti díj az üzemanyagot és minden kötelező felszerelést tartalmaz!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„tRIBute BM 250 5 lóerős motorral” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart