Bank- és SZÉP kártya
elfogadás a kikötőben.
  Bank- és SZÉP kártya elfogadás a kikötőben.

Számos vízi extrém sport közül választhatnak vendégeink és a hozzánk látogatók. Vízi extrém sportjainkat főként szezonban júniustól augusztus végéig javasoljuk. Rendkívül extrém elhivatottságúaknak elő és utószezonban is rendelkezésére állunk! Bővebb információért és foglalással kapcsolatban a lap alján található elérhetőségen érdeklődj!

Wakeboard / wakeboard oktatás

Vízisí / vízisí oktatás

Fánk

Csokimáz helyett vízbe mártva, jó keményre felfújva és sporthajóval vontatva kínáljuk fantasztikus extrém csemegénk. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a száguldást a hullámok hátán a vízfelszín felett csupán pár centiméterre. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a vontató hajó által keltett hullámok hátán ugratás teszi mindenki számára feledhetetlenné. Kiváló szórakozás és felejthetetlen élmény minden korosztály számára.

10 és 3 személyes banán

Legyen szó egy igazán extrém elhivatottságú baráti társaságról, vagy egy nyugodt víz és természet kedvelő csapatról, ezt az élményt mindenkinek bátran ajánljuk! A 10 fős banán hajót egy 190 lóerős sporthajóval vontatjuk, mely lehetőséget ad extrém száguldásra a víz közlében vagy nyugodt tempójú ringatózásra a hullámok hátán. Egy kellemes bemelegítő városi túra után nagy gázt adunk a hajónak. A hullámok növekednek, a sebesség fokozódik, a kanyarok élesednek. A kaland vége akár egy kellemes csobbanás is lehet a banán hátáról. Mindez természetesen teljes biztonságban mentőmellényben és bukósisakban.

Jetski

Győr közelében egy zárt pályán nyílik lehetőség a fenevad megszelídítésere, vagy inkább megvadítására. Mindenkinek saját szájíze szerint. A jet hátán 1 vagy 2 fő foglalhat helyet. Az egy órás kaland mellé kísérő hajót biztosítunk, melyből lehetőségetek nyílik egymásról remek fotókat készíteni illetve a vízen, kikötés nélkül cserélni egymást. A legjobb élmény elérése egy órás turnus esetén maximum 4-5 fő részvétele mellett lehetséges.