fbpx
Bank- és SZÉP kártya
elfogadás a kikötőben.
  Bank- és SZÉP kártya elfogadás a kikötőben.

Számos vízi extrém sport közül választhatnak vendégeink és a hozzánk látogatók. Vízi extrém sportjainkat főként szezonban júniustól augusztus végéig javasoljuk. Rendkívül extrém elhivatottságúaknak elő és utószezonban is rendelkezésére állunk! Bővebb információért és foglalással kapcsolatban a lap alján található elérhetőségen érdeklődj!

Wakeboard / wakeboard oktatás

Vízisí / vízisí oktatás

Fánk

Csokimáz helyett vízbe mártva, jó keményre felfújva és sporthajóval vontatva kínáljuk fantasztikus extrém csemegénk. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a száguldást a hullámok hátán a vízfelszín felett csupán pár centiméterre. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a vontató hajó által keltett hullámok hátán ugratás teszi mindenki számára feledhetetlenné. Kiváló szórakozás és felejthetetlen élmény minden korosztály számára.

10 személyes banán

Legyen szó egy igazán extrém elhivatottságú baráti társaságról, vagy egy nyugodt víz és természet kedvelő csapatról, ezt az élményt mindenkinek bátran ajánljuk! A 10 fős banánt egy sporthajóval vontatjuk, mely lehetőséget ad extrém száguldásra a víz közlében vagy nyugodt tempójú ringatózásra a hullámok hátán. Egy kellemes bemelegítő városi túra után nagy gázt adunk a hajónak. A hullámok növekednek, a sebesség fokozódik, a kanyarok élesednek. A kaland vége akár egy kellemes csobbanás is lehet a banán hátáról. Mindez természetesen teljes biztonságban mentőmellényben és bukósisakban.

Jetski

Győr közelében egy zárt pályán nyílik lehetőség a fenevad megszelídítésere, vagy inkább megvadítására. Mindenkinek saját szájíze szerint. A jet hátán 1 vagy 2 fő foglalhat helyet. A legjobb élmény elérése egy órás turnus esetén maximum 4-5 fő részvétele mellett lehetséges.