fbpx
Nyomtatás

1. Bankkártya elfogadó rendszer:

Dolgozunk rajta, hamarosan elérhetővé válik.

2. Utánvéttel történő vásárláskor az ajándék megérkezésekor fizet:

A megrendelt ajándékot elkészítjük, és a megadott címre postázzuk. Átvételkor a megrendelésben szereplő, előre egyeztetett összeget a kiszállítást végző cég munkatársának kell fizetni, Utánvételes kiküldés Magyarország egész területén elérhető.

3. Visszavételi garancia

Hogy 100%-os biztonsággal rendelhess, minden termékünkre és szolgáltatásunkra, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszésed, visszavételi garanciát nyújtunk. Ilyen esetben kérjük az áru/szolgáltatás eredeti számlával történő, 14 napon belüli visszaküldését, valamint annak jelzését, hogy cserét vagy az áru/szolgáltatás ellenértékét kéred-e. A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza. A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik. Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.

4. Kuponok felhasználhatósága

Kuponjaink minden esetben 1 év érvényességi idővel kerülnek kiállításra a vásárlás napjától. Kuponokat felhasználni egy éven belül, nyári szezonban van lehetőség. Szezonunk időjárás és a természeti adottságok függvényében áprilistól októberig tart. Ajándékkupon visszaváltására a törvényben meghatározott 14 napon túl nincs lehetőség. Szezonban fel nem használt, lejárt kupon visszaváltására vásárlástól számított 14 napon túl nincs lehetőség. Élménykuponjaink cserélhetőek élményáruházunkban megjelenített bármely értékben megegyező vagy olcsóbb élményre. Drágább élmény választása esetén az árkülönbözet megtérítésével lehetőséget biztosítunk a cserére. Időjárási vagy természeti okokból felhasználhatatlanná vált kuponokért a szolgáltatót nem terheli felelősség.

5. Szavatosság

Fogyasztói szerződés esetében a Polgári Törvénykönyv szerint a jogosult a teljesítés időpontjától számított hat hónapos elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági jogait, fogyasztó szerződés esetében azonban az elévülés időtartama egy év. A jogosult fogyasztói szerződés esetében a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül terjesztheti elő kifogását. Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

6. Árucsere

Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el az ajándékozott tetszését, lehetősége van adott értékben egy másik, a web áruházunkban felsorolt ajándékot választani, vagy magasabb áron fekvő termék/szolgáltatás esetében ráfizetéssel átváltani/cserélni. 14 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a Webshop ügyfélszolgálattal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve, hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.

7. Online fizetési adattovábbítási nyilatkozat

Dolgozunk az online fizetés minél hamarabb történő aktiválásán!