Bankkártya elfogadás
a kikötőben is.
  Bankkártya elfogadás a kikötőben is.

1. Bankkártya elfogadó rendszer:

Dolgozunk rajta, hamarosan elérhetővé válik.

2. Utánvéttel történő vásárláskor az ajándék megérkezésekor fizet:

A megrendelt ajándékot elkészítjük, és a megadott címre postázzuk. Átvételkor a megrendelésben szereplő, előre egyeztetett összeget a kiszállítást végző cég munkatársának kell fizetni, Utánvételes kiküldés Magyarország egész területén elérhető.

3. Visszavételi garancia

Hogy 100%-os biztonsággal rendelhess, minden termékünkre és szolgáltatásunkra, amely valamilyen okból nem nyerte el tetszésed, visszavételi garanciát nyújtunk. Ilyen esetben kérjük az áru/szolgáltatás eredeti számlával történő, 14 napon belüli visszaküldését, valamint annak jelzését, hogy cserét vagy az áru/szolgáltatás ellenértékét kéred-e. A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza. A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik. Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.

4. Szavatosság

Fogyasztói szerződés esetében a Polgári Törvénykönyv szerint a jogosult a teljesítés időpontjától számított hat hónapos elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági jogait, fogyasztó szerződés esetében azonban az elévülés időtartama egy év. A jogosult fogyasztói szerződés esetében a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül terjesztheti elő kifogását. Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

5. Árucsere

Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el az ajándékozott tetszését, lehetősége van adott értékben egy másik, a web áruházunkban felsorolt ajándékot választani, vagy magasabb áron fekvő termék/szolgáltatás esetében ráfizetéssel átváltani/cserélni. 14 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a Webshop ügyfélszolgálattal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve, hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét.

6. Online fizetési adattovábbítási nyilatkozat

Dolgozunk az online fizetés minél hamarabb történő aktiválásán!