Bankkártya elfogadás
a kikötőben is.
  Bankkártya elfogadás a kikötőben is.

Fánkozás (vízi bob) 4 fő részére a Mosoni Dunán Győrnél 30 perc időtartamban

Csokimáz helyett vízbe mártva, jó keményre felfújva és sporthajóval vontatva kínáljuk fantasztikus extrém csemegénk. Fogyasztását ülve, fekve, térdelve javasoljuk. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a száguldást a hullámok hátán a vízfelszín felett csupán pár centiméterre. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a vontató hajó által keltett hullámok hátán ugratás teszi mindenki számára feledhetetlenné. Kiváló szórakozás és felejthetetlen élmény minden korosztály számára.

  • A kalandra májustól októberig van lehetőség előre egyeztetett időpontban
  • A fánkozás helyszíne Győr és a Mosoni Duna győri és Győr környéki szakasza.
  • 4 főnek van lehetősége részt venni a kalandban. A kalandról tudunk videofelvételt vagy fényképsorozatot készíteni a vontató hajóról vagy egy kísérő vízi járműről. A hajóból készített felvételek díja 4000 Ft, kísérő hajóról történő felvétel díja 10000 Ft. Igényt a videós illetve fotós munkára időpontegyeztetéskor előre szükséges jelezni!
  • A vontató hajó egy 19 láb hosszú 4,3 literes V6-os 190 lóerős motorral meghajtott sporthajó, mely nyomatékos motorjának köszönhetően garantálja a résztvevő számára a sebesség élményén kívül a megfelelő hanghatást is.
26.900 Ft