fbpx
Bank- és SZÉP kártya
elfogadás a kikötőben.
  Bank- és SZÉP kártya elfogadás a kikötőben.

Fánkozás (vízi bob) 4 fő részére a Mosoni Dunán Győrnél 30 perc időtartamban

Nem vagyunk zsaruk, mégis szeretjük a fánkot. Hidd el, te is meg fogod szeretni, ha egyszer kipróbálod.

Az élmény leírása


Csokimáz helyett vízbe mártva, jó keményre felfújva és sporthajóval vontatva kínáljuk fantasztikus extrém csemegénk. Fogyasztását ülve, fekve, térdelve javasoljuk. Kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik a száguldást a hullámok hátán a vízfelszín felett csupán pár centiméterre. Az élményt a víz közelsége, a sebesség és a vontató hajó által keltett hullámok hátán ugratás teszi mindenki számára feledhetetlenné. Kiváló szórakozás és felejthetetlen élmény minden korosztály számára.


Időpontegyeztetés


Előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a csapatokat


Helyszín


A fánkozás helyszíne Győr és a Mosoni Duna győri és Győr alatti szakasza.


Részvételi infó


4 főnek van lehetősége részt venni a kalandban. A kalandról tudunk videófelvételt vagy fényképsorozatot készíteni a vontató hajóról vagy egy kísérő vízi járműről. A hajóból készített felvételek díja 4000 Ft, kísérő hajóról történő felvétel díja 10000 Ft. Igényt a videós illetve fotós munkára időpontegyeztetéskor előre szükséges jelezni!


Kiegészítő információk


A vontatáshoz használt vízijármű egy 19 láb hosszú erős motorral meghajtott sporthajó, mely nyomatékos motorjának köszönhetően garantálja mind a 4 résztvevő számára a megfelelő sebesség és hullámok keltette izgalmak élményét.

26.900 Ft