fbpx
Bank- és SZÉP kártya
elfogadás a kikötőben.
  Bank- és SZÉP kártya elfogadás a kikötőben.

Csapatépítő ügyességi motorcsónak verseny

Csapatépítő tréning cégeknek, baráti társaságoknak

Az élmény leírása
Minden cég legértékesebb eszköze az alkalmazottai. Csapatunk kalandos és szórakoztató programjai segítségével jelentősen hozzájárul a még kreatívabb és produktívabb dolgozók, hatékonyabb vezetők, és eredményesebb csapatok kifejlődéséhez. Nálunk az alkalmazottai játszva, feladataikat kreatívan megoldva maguk találják meg a párhuzamot, hogy az általunk adott feladatok megoldása során elsajátított készségeket miként tudják majd felhasználni munkájuk során. A csapat a tanulás és ütőképesebb csapattá kovácsolódás mellet egy olyan ritka élménnyel gazdagodik, melyre nem sok embernek van lehetősége. Motorcsónak vezetés elsajátítása mellett kreatív és játékos vízi feladatok megoldása során válnak erős csapattá, és csiszolják tudásukat a probléma megoldás területén.


Időpontegyeztetés
Előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a csapatokat


Helyszín
A tréning helyszíne Győrben a Mosoni Dunán vagy előre egyeztetett nyugat magyarországi víz közeli helyszínen.


Részvételi infó
Minimum 10, maximum 16 főnek van lehetősége részt venni a tréningen.  A program kiegészíthető egyéb vízi élményekkel is. Több napos tréningre szállással, étkezéssel együtt is van lehetőség.


Kiegészítő információk
A tréning alatt használt hajók engedély nélkül vezethető hajók, így nem szükséges hozzájuk vezetői engedély és hajós előképzettség. A hajós verseny időtartama 4 óra.

110.000 Ft