fbpx
Bank- és SZÉP kártya
elfogadás a kikötőben.
  Bank- és SZÉP kártya elfogadás a kikötőben.

10 fős banán hajózás extrém kanyarokkal és/vagy városnézéssel sporthajó után vontatva 30 perc időtartamban

Ez az a kaland amitől az elején a legtöbben félnek, a végén meg kérik, hogy gyorsítsunk még.

Az élmény leírása


Legyen szó egy igazán extrém elhivatottságú baráti társaságról, vagy egy nyugodt víz és természet kedvelő csapatról, ezt az élményt mindenki számára  bátran ajánljuk! A 10 fős banán hajót egy sporthajóval vontatjuk, mely lehetőséget ad extrém száguldásra a vízen vagy nyugodt tempójú ringatózásra a hullámok hátán. Egy kellemes bemelegítő városi túra után nagy gázt adunk a hajónak (igény szerint). Ezáltal a hullámok növekednek, a sebesség fokozódik, a kanyarok élesednek. A kaland vége akár egy kellemes csobbanás is lehet a banán hátáról. Mindez természetesen teljes biztonságban mentőmellényben ügyelve a biztonságos sebességtartományra.


Időpontegyeztetés


Előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a csapatokat


Helyszín


A hajózás helyszíne Győr és a Mosoni Duna győri és Győr alatti szakasza.


Részvételi infó


10 főnek van lehetősége részt venni a kalandban. A kalandról tudunk videófelvételt vagy fényképsorozatot készíteni a vontató hajóról vagy egy kísérő vízi járműről. A hajóból készített felvételek díja 4000 Ft, kísérő hajóról történő felvétel díja 10000 Ft. Igényt a videós illetve fotós munkára időpontegyeztetéskor előre szükséges jelezni!


Kiegészítő információk


A vontatáshoz használt vízijármű egy 19 láb hosszú erős motorral meghajtott sporthajó, mely garantálja mind a 10 résztvevő számára a sebesség élményén kívül a megfelelő hanghatást is. Az élményt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk.

32.900 Ft