Bankkártya elfogadás
a kikötőben is.
  Bankkártya elfogadás a kikötőben is.

10 fős banán hajózás extrém kanyarokkal és/vagy városnézéssel sporthajó után vontatva 30 perc időtartamban

Legyen szó egy igazán extrém elhivatottságú baráti társaságról, vagy egy nyugodt víz és természet kedvelő csapatról, ezt az élményt mindenki számára bátran ajánljuk! Az élmény akár legénybúcsú, leánybúcsú vagy születésnap meglepetése is lehet. A 10 fős banán hajót egy 190 lóerős sporthajóval vontatjuk, mely lehetőséget ad extrém száguldásra a víz közlében vagy nyugodt tempójú ringatózásra a hullámok hátán. Egy kellemes bemelegítő városi túra után nagy gázt adunk a hajónak (igény szerint). Ezáltal a hullámok növekednek, a sebesség fokozódik, a kanyarok élesednek. A kaland vége akár egy kellemes csobbanás is lehet a banán hátáról. Mindez természetesen teljes biztonságban mentőmellényben és bukósisakban ügyelve a biztonságotokra.

  • A kalandra májustól októberig van lehetőség előre egyeztetett időpontban
  • A hajózás helyszíne Győr és a Mosoni Duna győri és Győr környéki szakasza.
  • 10 főnek van lehetősége részt venni a kalandban. A kalandról tudunk videofelvételt vagy fényképsorozatot készíteni a vontató hajóról vagy egy kísérő vízi járműről. A hajóból készített felvételek díja 4000 Ft, kísérő hajóról történő felvétel díja 10000 Ft. Igényt a videós illetve fotós munkára időpontegyeztetéskor előre szükséges jelezni!
  • A vontató hajó egy 19 láb hosszú 4,3 literes V6-os 190 lóerős motorral meghajtott sporthajó, mely nyomatékos motorjának köszönhetően garantálja a résztvevő számára a sebesség élményén kívül a megfelelő hanghatást is.
26.900 Ft